Lunges: Du gjør dem feil Kjøp Femara

Alt du trenger å vite om Lunges

Utfall eller split squat er en Femara resultater
av de mest populære lavere kroppen øvelser. Problemet? De fleste mennesker, inkludert mange «dyktige trenere,» gjør dem feil, benektende fordelene. Her er hvordan du kan Femara resultater
mestre dem.

1 – Styrke føttene først Femara resultater

Undervisning noen til å gynge som knapt har evnen til å balansere på ett ben gjør om så mye fornuftig som å ha noen Femara for kvinner som ikke kan holde en planke gjøre ring push-ups. Bygg din foundation først. For lunges, begynner det grunnlaget med føttene og anklene Femara for kvinner.

Enten gå barbeint eller bruke minimalistiske sko når du gjør lunges. Ingenting vil bli dårligere utfall mekanikk flere enn Femara for kvinner klumpete sko med overdrevet foten og ankelstøtte. Når du har bygget nok fot og ankel styrke, noen øvelser å gjøre mer for å bedre fot og ankel Femara for kvinner mekanikk enn barfot lunges Femara før og etter.

2 – Lean Forward Femara før og etter

De fleste tror et utfall er oppreist Femara bare syklus bevegelse med overkroppen rett i bakken hele. Men det er mangelfulle mekanikk. Opprettholde en fremover torso mager Femara bare syklus på hælen på fremre ben er viktig.

Faktisk kan dette være den mest kritiske kø. Det sikrer hoftene er skjøvet tilbake baktil og aktivt engasjert gjennom Femara bare syklus hele øvelsen. Et godt utfall innebærer solide hip hengs mekanikk. En altfor oppreist overkropp legger større belastning på knær og lav Femara bare syklus rygg mens minimere stress til setemuskler og lår. Det er ikke hva du ønsker.

3 – Flytt rett opp og ned Femara bare syklus

Ved å gjøre en stasjonær utfall, bør torso bevege seg rett opp og ned og samtidig opprettholde en kontinuerlig letrozole for salg fremover lean i overkroppen. Enhver horisontal forskyvning av torso indikerer feil hip mekanikk og mangel på ryggstivhet letrozole for salg.

4 – Optimaliser startposisjonen letrozole for salg

Anta en meget høy stilling på baksiden foten ved å holde hælen på bakbenet opp og parallelt med veggen bak deg letrozole syklus.

Slik at kroppen å synke på bakbenet med hælen slippe mot gulvet er en stor feil. Dette fører til hoftene til å slippe letrozole syklus ned og frem, slik aktivering av posterior chain samtidig legger større vekt på korsryggen. I stedet bør hælen løftes så langt borte letrozole syklus fra gulvet som mulig med alt av press på ballen og tær for at ryggen foten letrozole syklus.

5 – Bruk Lunge-til-Squat-to-Lunge Test letrozole syklus

Få i bunnen av et utfall deretter flytte letrozole dosering
inn i en knebøy uten å justere hip mekanikk eller torso vinkel. Så gjør det motsatte ved å gå fra knebøy  letrozole dosering
tilbake til utfall mens du holder den samme kroppen innretting. Hvis du klarer å gjøre denne testen uten å miste letrozole dosering
balansen eller følelse trukket ut av posisjon, dine utfall mekanikk er ganske solid. Hvis ikke, er det på tide å rydde opp i utfall form.

Lunges: Du gjør dem feil

Mestre Lunge og Split Squat

Alt du trenger å vite om Lunges

Utfall eller split squat er en av de mest populære lavere kroppen øvelser. Problemet? De fleste mennesker, inkludert mange «dyktige trenere,» gjør dem feil, benektende fordelene. Her er hvordan du kan mestre dem.

1 – Styrke føttene først

Undervisning noen til å gynge som knapt har evnen til å balansere på ett ben gjør om så mye fornuftig som å ha noen som ikke kan holde en planke gjøre ring push-ups. Bygg din foundation først. For lunges, begynner det grunnlaget med føttene og anklene.

Enten gå barbeint eller bruke minimalistiske sko når du gjør lunges. Ingenting vil bli dårligere utfall mekanikk flere enn klumpete sko med overdrevet foten og ankelstøtte. Når du har bygget nok fot og ankel styrke, noen øvelser å gjøre mer for å bedre fot og ankel mekanikk enn barfot lunges.

2 – Lean Forward

De fleste tror et utfall er oppreist bevegelse med overkroppen rett i bakken hele. Men det er mangelfulle mekanikk. Opprettholde en fremover torso mager på hælen på fremre ben er viktig.

Faktisk kan dette være den mest kritiske kø. Det sikrer hoftene er skjøvet tilbake baktil og aktivt engasjert gjennom hele øvelsen. Et godt utfall innebærer solide hip hengs mekanikk. En altfor oppreist overkropp legger større belastning på knær og lav rygg mens minimere stress til setemuskler og lår. Det er ikke hva du ønsker.

3 – Flytt rett opp og ned

Ved å gjøre en stasjonær utfall, bør torso bevege seg rett opp og ned og samtidig opprettholde en kontinuerlig fremover lean i overkroppen. Enhver horisontal forskyvning av torso indikerer feil hip mekanikk og mangel på ryggstivhet.

4 – Optimaliser startposisjonen

Anta en meget høy stilling på baksiden foten ved å holde hælen på bakbenet opp og parallelt med veggen bak deg.

Slik at kroppen å synke på bakbenet med hælen slippe mot gulvet er en stor feil. Dette fører til hoftene til å slippe ned og frem, slik aktivering av posterior chain samtidig legger større vekt på korsryggen. I stedet bør hælen løftes så langt borte fra gulvet som mulig med alt av press på ballen og tær for at ryggen foten.

5 – Bruk Lunge-til-Squat-to-Lunge Test

Få i bunnen av et utfall deretter flytte inn i en knebøy uten å justere hip mekanikk eller torso vinkel. Så gjør det motsatte ved å gå fra knebøy tilbake til utfall mens du holder den samme kroppen innretting. Hvis du klarer å gjøre denne testen uten å miste balansen eller følelse trukket ut av posisjon, dine utfall mekanikk er ganske solid. Hvis ikke, er det på tide å rydde opp i utfall form.

6 – Hollow Din Core og Brace din Abs letrozole bivirkninger

Uthule kjernen og holde abs trukket inn og avstivet er sentrale teknikk signaler. Dette sikrer hoftene er letrozole bivirkninger satt tilbake i stedet for sagging fremover. Sagging hofter er direkte korrelert med overdreven forlengelse lumbar og mangel på kjernen letrozole bivirkninger aktivering.

I motsetning til en avstivet og stram kjernen bidrar til å legge til rette for høy, frem lean posisjon. Det er fordi alle letrozole bivirkninger bevegelser krever en rigid og nøytral ryggraden for å oppnå optimale mekanikk. Dette kan bare skje når kjernen er intenst engasjert letrozole bivirkninger.

7 – Optimize Vektfordeling Kjøp Letrozole

Mesteparten av vekten bør legges på forfoten. Den vanligste vektfordelingen er omtrent en 75/25 delt med omtrent  Kjøp Letrozole 75% av vekten på den fremre / plante ben og 25% på baksiden / støttebenet.

8 – Bruk en Semi-Inline Foot Stance

Bruker et halvt inline eller Kjøp Letrozole delvis overlappende skrittstilling. Begge føttene skal stille opp rett ved siden av hverandre, uten mellomrom mellom dem.

Dessverre, de fleste mennesker Kjøp Letrozole utfører lunges og delt knebøy med en «straddled» eller forskjøvet holdning der det finnes flere inches av plass eller mer mellom hver fot. Dette engrains defekt hip aktivering og dysfunksjonelle steg mekanikere som Kjøp Letrozole oversettes til lysken trekker og betennelse i hofteleddet. Det fører også til energilekkasjer i hele underkroppen som resulterer i tap av dreiemoment, kraft og stabilitet Kjøp Letrozole.