Gjør 8 Store øvelser enda bedre letrozole syklus

Her er åtte kjøre-of-the-mill øvelser letrozole syklus du kan endre for å få ikke-run-of-the-mill resultater. Alt som trengs er et par små justeringer.

1 – Dumbbell Row letrozole syklus

I stedet for å holde skuldrene parallelt med bakken, rotere overkroppen litt mot samme side du holder letrozole syklus dumbbell. Så hvis du gjør én arm rader med høyre arm, rotere høyre skulder omtrent 15 grader, så det er litt lavere enn venstre skulder letrozole syklus.

Her er hvorfor: Når du gjør dumbbell en arm rader, folk vanligvis trekke vekten halvveis med god form, og dra den resten letrozole syklus av veien opp ved å vri overkroppen bort fra deres roing arm. Som du løfter vekten og komme nærmere slutten av omfanget av bevegelse letrozole dosering, du får svakere (mer om dette i en bit). Vekten blir tyngre fordi spaken-armen blir lengre letrozole dosering.

Slå overkroppen er en «jukse» som kan tillate deg å bruke mer vekt, men det reduserer involvering av letrozole dosering mellomryggmuskulaturen. Holde overkroppen rotert litt mot samme side du holder dumbbell på forebygger denne jukse og tvinger deg til å bruke letrozole dosering mer av mid-ryggmuskulaturen gjennom hele spekteret av bevegelse.

Merk: Hvis du prøver å fokusere mest letrozole dosering på lats i stedet for midt-back, så dette tweak ikke vil gjelde. Selv om lats er ofte bedre utviklet i forhold til midten av ryggmusklene, de letrozole dosering er også rettet i løpet av vertikale trekke øvelser.

fordeler letrozole bivirkninger

  • Holder deg fra juks gjennom den øverste delen av intervallet-of-motion.
  • Forbedrer muskel sammentrekning av letrozole bivirkninger mellomryggmuskulaturen.

2 – Triceps Kickback letrozole bivirkninger

I stedet for å bruke en dumbbell letrozole bivirkninger, prøve dem ved hjelp av en lav kabel.

Her er hvorfor: dumbbell triceps kickback er ikke dårlig. For å se hvorfor gjør et kast med lav kabelen er bedre, må letrozole bivirkninger du først trenger å vite om «lengde-spenningsforhold» eller hva mange løftere kaller kraftkurve.

Dette er forholdet mellom lengden letrozole bivirkninger av muskelfibrene, og den kraft som fiberen frembringer på denne lengde. Muskler har lavest potensial til å generere kraft når de er Kjøp Letrozole enten fullt forlenget (strukket) eller fullt forkortet (kontrakt). De genererer høyest mulig spenning i midten – halvveis gjennom utvalg av bevegelse Kjøp Letrozole.

Men ved hjelp av dumbbell gir deg ingen lasting etterspørsel på triceps på bunnen av øvelsen, når albuen er Kjøp Letrozole bøyd i 90 grader, som er der du er sterkest. Samme på toppen av omfanget av bevegelse, når albuen er rett og triceps er forkortet (kontrakt), som er Kjøp Letrozole der du er svakere – vekten er på sitt tyngste fordi spaken-arm er på sitt lengste.

Dette er grunnen til at så mange mennesker jukse på toppen-end av omfanget av bevegelse når du gjør dumbbell kickbacks letrozole resultater ved å bruke momentum eller dyppe sin arm eller torso lenger fremover. Så når du gjør dumbbell kickbacks, du får svakere som letrozole resultater vekten blir tyngre. Jada, kan du bare gå lettere, men gjør kickbacks med en lav-kabel gjør to ting: Kabelen gir deg mer spenning gjennom utvalg av bevegelse, og det innebærer en motstand kurve som tilsvarer kraftkurve bedre letrozole resultater.

Start øvelsen med kabelen på omtrent en 45-graders vinkel til gulvet. Dette vil laste bunnposisjon av øvelsen og lage den letrozole resultater lengste spaken-armen i mid-range aspekt av bevegelse. Det vil også skape en kort spak-arm på toppen av handlingen.

fordeler letrozole resultater

  • Mer konsekvent spenning på triceps.
  • Mer biomekanisk lyd.

3 – Lateral Raise letrozole for kvinner

I stedet for å løfte armene letrozole for kvinner rett ut til sidene, løft armene i scapulær flyet, på omtrent en 30-graders vinkel i forhold til overkroppen.

Her er hvorfor: Forskning  letrozole for kvinner viser at du gjør skulder øvelser i planet av scapula skaper de samme krav til skuldermuskulaturen, men reduserer uønsket stress på rotator letrozole for kvinner cuff sene.

fordeler

  • Mer vennlig mot skulderleddet.
  • Mer naturlig  Femara syklus bevegelsesbane.

4 – Dumbbell Overhead Press letrozole før og etter

Holde armene i en vinkel med letrozole før og etter overkroppen, i scapulær plan, i stedet for direkte ut til sidene.

Her er hvorfor: Akkurat som med lateral reiser, gjør denne øvelsen i planet av scapula vil skape spenninger i delts letrozole før og etter, men redusere felles stress.

Hver gang du heve armen over hodet det er en viss grad av kontakt mellom rotator cuff på acromion, så det Femara syklus er alltid letrozole før og etter en viss grad av impingement med arm høyde. Men du vil ikke overdreven kontakt som forårsaker irritasjon og betennelse, noe som kan føre til skulder impingement syndrom. Gjør dumbbell overhead letrozole før og etter trykk i planet til skulderblad er en strategi som minimerer den felles stress.

fordeler letrozole før og etter

  • Mer skulderledd-vennlig.
  • Mer naturlig bevegelsesbane.

5 – Squat letrozole eneste syklus

Mange løftere tror en skikkelig knebøy er en skulderbredde holdning med føttene peker ganske rett frem letrozole eneste syklus. Den nye vinkelen her er å ikke ta en slik one-size-fits-all tilnærming til husokkupasjon. I stedet justere din holdning (fot bredde og posisjon) slik at den passer kroppen din og for å passe til måten du beveger deg letrozole eneste syklus.

Her er hvorfor: Forskning i både østlige letrozole eneste syklus og vestlige populasjoner har funnet normale variasjoner i lårhalsen vinkel, og også asymmetriske forskjeller mellom venstre og rettighets sider av enkeltpersoner. Dette i tillegg til normale letrozole eneste syklus anatomiske variasjoner i strukturen av hip acetabulum (kontakten på hoftebenet) kan påvirke hvordan du er i stand til å utføre knebøy bevegelsen letrozole eneste syklus.

De normale anatomiske Femara syklus variasjoner av hofteleddet, i tillegg til lengden av overkroppen, femur og tibia – struktur bestemmer funksjons – viser enn en optimal knebøy er meget Femara syklus enkelt, og dermed kommer i en rekke av foten stillinger, holdning bredder, dybder og torso vinkler Femara syklus.