Genetiske Grenser og Muscle Migration letrozole (Femara) for salg

Sannheten om genetiske begrensninger

Hva er mer viktig: å fortsette å haug på letrozole (Femara) for salg muskel eller aldring vel? Det er spørsmålet dedikert løftere må spørre seg selv når de blir eldre. Det er spørsmålet jeg måtte svare for letrozole (Femara) for salg.

Vi har alle en genetisk grense for hvor mye muskler vi kan selvsagt bære. Det er Ikke hyggelig å høre, men det er sant. Jada, det er genetiske uteliggere som naturlig begrensninger vil være mye høyere letrozole (Femara) for salg enn vår. De kan bygge mer muskelmasse og styrke enn den gjennomsnittlige personen. Men alle av oss – selv de uteliggere – er begrenset. Kanskje det er myostatin, testosteronnivå, gener, eller letrozole (Femara) for salg skjelett, men grensen eksisterer.

Nå, det betyr ikke at du ikke kan holde framdrift på andre måter. Når du har fått nær denne grensen, kan du likevel fortsette letrozole (Femara) syklus å forbedre ytelsen, få slankere, eller gjøre mindre gevinster i totale massen. Men det meste, kan du endre hvor du bære muskler du har ved å vektlegge noen områder mer enn andre letrozole (Femara) syklus.

18 Years of Muscle

Måten kroppen din ser ut kan dramatisk endre basert på hvordan du trener, men selv da det vil holde seg innenfor sine  letrozole (Femara) syklus naturlige grenser. Jeg skal illustrere hva jeg mener med mitt eget eksempel.

1998-2002  letrozole (Femara) syklus

Jeg trente og konkurrerte som en olympisk lifter. Min cheap jerseys from China underkroppen var veldig sterk med en front knebøy på 220 kg  letrozole (Femara) syklus (485 pund), en rygg knebøy på 270 kg (595 pund), en zercher squat fra pinne – starter en tomme under knærne – 250 kg (550 pounds) og en nål trekke fra 1 tomme ovenfor knærne på 1000 pounds. Min overkroppen styrke var ikke så høy. Jeg kunne knapt benk 315. Jeg ble bygget  letrozole (Femara) syklus som en trafikk kjegle: store ben, tykk rygg og feller, små armene og brystet. Jeg var 215-220 pounds  letrozole (Femara) syklus.

Jeg byttet til mer av en styrkeløft program letrozole (Femara) 10mg, trener mye som Westside Barbell mannskap. Armene mine, spesielt triceps, delts og bryst, vokste mye. Min benkpress gikk opp letrozole (Femara) 10mg til 398 pounds. Jeg var 215-220.

2005-2006

Jeg bestemte meg for å konkurrere i letrozole (Femara) 10mg bodybuilding. Min overkroppen fortsatte å bli større, beina mine ble forminsket, men ble mer balansert med min overkroppen. (Jeg var også lei av huk 2-6 ganger per uke.) Mens jeg var 190 pounds på scenen, min letrozole (Femara) 10mg «mager, men ikke dratt» vekt var 215-220.

2011

Jeg spilte rundt med gymnastikk letrozole (Femara) 10mg trening og fulgt et program for 6 måneder. Mine biceps, lats, og delts var stor. Legs ble downsized, bryst kan ha kommet ned litt letrozole (Femara) 10mg, men jeg var 215. Ikke la vektstang på bildet lure deg, det var under min kroppsvekt og gymnastikk trening dager letrozole (Femara) 10mg.

2012

For fire år siden gjorde jeg CrossFit, mest for å dele en aktivitet med min kone, men til slutt ble det min fulle tid trening i ca 4-5 måneder. Mine armer og pecs fikk litt mindre, men hele kroppen min var godt balansert og atletisk. Jeg var 215. (Er du begynner å se et mønster?)

Tidligere i 2016 letrozole (Femara) dosering

Spol frem til i år. I begynnelsen av året begynte jeg å fokusere på den olympiske heiser igjen. Min trening va letrozole (Femara) dosering r en hybrid av styrke og olympiske løft arbeid, nesten ingen bodybuilding arbeid. Kroppen min igjen endret. Feller, ben og abs fikk tykkere letrozole (Femara) dosering. Jeg var fortsatt 215.

Senere i 2016

Så jeg måtte komme i form til en photoshoot letrozole (Femara) dosering. Så jeg trente som en bodybuilder igjen i ca 5 måneder og jeg gjorde mindre beintrening. Armer, bryst og skuldre drastisk letrozole (Femara) dosering forbedret. Jeg endte opp med å være 202 pounds i bildene, men jeg var 215 «mager, men ikke dratt» før jeg begynte å diett ned letrozole (Femara) dosering.

I dag

Jeg trener for ytelsen ved hjelp av letrozole (Femara) dosering styrkeferdighets kretser. Jeg også gjøre en liten mengde av bodybuilding arbeid. Jeg har ikke kroppsdeler som skiller seg ut nå, men alt er forholdsmessig. Og jeg er fortsatt 215 letrozole (Femara) dosering.

215 alltid?

Så i utgangspunktet, min generelle muskelmasse stort sett vært den samme (kanskje en liten forbedring letrozole (Femara) dosering siden jeg er slankere i gjennomsnitt) for de siste 10 årene eller så  letrozole (Femara) cheap jerseys bivirkninger. Og det er ikke som jeg ikke vet hvordan du skal trene. Jeg ganske mye aldri hoppe over treningsøkter og jeg alltid trener hardt og smart  letrozole (Femara) bivirkninger.

Så den eneste konklusjonen jeg kan gjøre er at kroppen min ikke er designet for å bære mer muskler enn det som gir  letrozole (Femara) bivirkninger meg en ganske mager 215 pund kroppen, eller en  letrozole (Femara) bivirkninger veldig mager 200 pund kroppen.

Å jeg har vært større til tider. Jeg har fått opp til rundt 225-228. For å komme dit måtte jeg spise som en gal og blir fysisk ukomfortabel med kroppen min. Men at vekten var forårsaket av mye vann kjøpe Letrozole (Femara) oppbevaring. Heldigvis har jeg en tendens til å beholde mer vann inne i musklene enn under huden, som vil gjøre musklene ser større og fyldigere. Men det er ikke en vekt jeg kan opprettholde kjøpe Letrozole (Femara) for lang.