Enkelt verste Exercise Femara syklus

Spørsmålet

Hva steroider norge kjøp er enkelt verste Femara syklus
(eller mest ubrukelige) øvelse i eksistens?

TC Luoma – T Nation Editor

BOSU ball krøller. Femara syklus

Vanligvis ville jeg ikke ha trodd Femara syklus
at BOSU ball krøller var faktisk en ting som folk gjør i treningssentre. Klagende om dem ville være som å klage om katter iført yoga bukser, fordi du ikke vanligvis ser katter iført yoga Femara syklus
bukser, og få alle plaget om det ville være en sløsing med psykisk energi.

Men jeg har prøvd ut forskjellige treningssentre Femara syklus
i det siste, og sikker nok, ser jeg folk gjør BOSU ball krøller ganske ofte. Jeg ønsker å tisse på seg skoene Femara dosering.

I tilfelle du ikke har sett noen gjøre dette bastardized øvelsen, står de på en opp-ned BOSU ball med et par manualer Femara dosering og gjøre dumbbell curls. For å holde balansen, veksler de armer og pumpe dem veldig fort. Effekten er litt lik en av de spinnende-top leker Femara dosering som småbarn leke med – hvis toppen bremser ned, det faller over og sprut pabulum på pus. Samme med BOSU ball curlers – hvis de sakte ned våpnene, de faller over og gjøre en header på glute / skinke raise maskin Femara dosering.

Jeg har ingen g-jævla anelse om hva muskler eller ferdigheter de faktisk jobber. Kanskje anklene bli sterkere, men Femara dosering jeg er ikke sikker. De hvertfall ikke arbeider sine biceps i nevneverdig grad. Enten de har til å bruke latterlig lav poundage slik at de fortsatt kan opprettholde balansen, eller de bruker tunge vekt og krølle det veldig fort Femara dosering for at spinnende-topp effekt, som tillater dem å bruke ren momentum og svært lite muskelstyrke til å krølle vektene Femara dosering.

Jeg antar at de fleste av dem vil si de jobber sin kjerne, noe som også gir meg lyst til å tisse på seg skoene. Du vet hvem får Femara bivirkninger mye av skylden for at kjerne dritt? Power Fred Hatfield. «Dr. Squat.» Han er den som sa: «Du kan ikke avfyre ​​en kanon fra en kano Femara bivirkninger.»

Hva faen betyr at selv mener? Jeg antar løftere trodde det betydde at du trenger for å bygge opp din lavere Femara bivirkninger kroppsmuskulaturen for å løfte store, men kanskje Dr. Squat bare falt av en BOSU ball, conked hodet, og trodde han var en kano padler i den franske og indianske kriger. I alle tilfelle, startet han en kjerne mani som Femara bivirkninger eksisterer den dag i dag, til utelukkelse av alle sunn fornuft.

Riktignok BOSU ball krøller «arbeid» armer  Femara bivirkninger og de «arbeid» kjernen, men det er den treningen tilsvarer vaske klærne i rå kloakk. Jada, du bruker vann, type, og selv skittent vann renser ting, liksom, men du ville være langt bedre å bruke en annen metode.

For krøller, jobbe armene med rimelig Kjøp Femara tung vekt på god ol ‘terra firma, uten momentum. For kjernen, gjør roll-outs eller noen av hundrevis av egnede bevegelser som bare kan gi deg Kjøp Femara noen kraftige magemuskler i prosessen. –  Kjøp Femara TC Luoma

Christian Thibaudeau – Styrke Coach Femara resultater

Step-up på en ganske høy boks.

Ingen gjør det riktig, ingen trenere Femara resultater det riktig, og som et resultat det er vanligvis ikke produktive. Hvis du kan bruke en betydelig mengde vekt, er du sannsynligvis ikke Femara resultater gjør det riktig. Med mindre du kan sitte på huk minst 500-600 pounds ved hjelp av en høy bar stil bør det være svært vanskelig å gjøre skikkelig Femara resultater step-ups med mye vekt.

Hva muskler bør en step-up trene? Firemannsrom Femara resultater, setemuskler og hamstrings av beinet som er på boksen. Men hva som faktisk blir trent? Kalven av benet på gulvet og den Femara resultater nedre del av ryggen.

Her er grunnen. De fleste starter Femara resultater bevegelsen ved å trykke på gulvet med foten på gulvet. Dette er instinktiv mindre du tvinge deg selv til å holde tærne på denne foten hevet til enhver tid Femara for kvinner (som stort sett ingen noensinne gjør). Jada, kan forfoten også produsere litt kraft, men ikke mye Femara for kvinner.

Denne første presse bringer løfter om halvveis opp, slik at han vil bøye seg overkroppen fremover for å få Femara for kvinner en mekanisk fordel, og deretter utvide rygg og ben samtidig. Så mens forfoten utfører en bit av arbeid, er det langt fra å være pådriver i øvelsen, kanskje i den siste tredjedelen av bevegelsesområdet Femara for kvinner.

Det andre problemet: du kan ikke gjøre en skikkelig eksentriske (senke) fase i en step-up. De fleste bare gå av på benken Femara for kvinner og la bakbenet falle ned igjen til gulvet. Så når du går ut av boksen, er din tyngdepunkt (kilden til resistens) langt tilbake fra det punktet av din Femara for kvinner base for støtte (fremre foten).

Den støttes del av kroppen (ganske mye hele kroppen bortsett fra fronten foten og ankelen) er mye tyngre enn den Femara for kvinner støttede del som betyr at du rett og slett ikke kan kontrollere bevegelsen på vei ned. For å gjøre dette må du bøye frem mye for å få kroppen tilbake over bunnen av støtte. Det virker bare Femara for kvinner ikke.

Så du har en bevegelse som vil gjøre ZERO for å bygge muskler. Målet muskler blir aldri vesentlig lastet, og du kan ikke Femara før og etter kontrollere den eksentriske. Pluss studier har vist at konsentriske-bare bevegelser levere mye mindre vekst enn øvelser med både konsentrisk og eksentrisk spenning.

Et bedre alternativ er single leg squat på en Femara før og etter lateral boks / benk. Du kan også kalle det en «side step-up» fordi boksen eller benk er på din side, ikke foran deg Femara før og etter.

Single-Leg Knebøy på Lateral Bench Femara før og etter

Tre viktige poeng:

  1. Heve tærne på foten som starter Femara før og etter på gulvet. Dette vil redusere deltakelse av rettet beinet.
  2. Hold begge føttene på linje. Den rettet ben (fot på gulvet) er lavere enn arbeids etappe (på boksen), men de stiller seg opp sammen. Verken foten er lengre frem som det ville være med en vanlig Femara før og etter step-up.
  3. Gjør den eksentriske sakte. Du vil være i stand til å gjøre dette fordi kroppen din er over bunnen av støtte, ikke utenfor det som det er i en vanlig step-up. – Christian Thibaudeau Femara før og etter

Mark Dugdale – IFBB Pro Bodybuilder

Det må være håndleddet krøller Femara bare syklus.

Hvis du løfter nevneverdig mye vekt Femara bare syklus på en ryggskole dine flexors få nok av simulering, selv med håndleddet wraps. Ikke tro meg? Spør Matt Kroczaleski om hva Kroc Rows Femara bare syklus gjøre for grep styrke. Wrist curls er den mest ubrukelige øvelsen fordi de er bortkastet tid. Tid er en dyrebar vare. Tren ryggen med noen poundage eller legge i bondens tur, deretter hoppe over håndleddet krøller Femara bare syklus. – Mark Dugdale