Den beste treningen for kroppen din letrozole syklus

Vi Ikke alle reagerer på samme måte til opplæring

Ifølge vitenskapen, har vi ikke alle reagerer likt å trene stimulans. I den ene enden av den (rusfrie) spektrum er infuriatingly letrozole syklus begavet. Selv etter sin nybegynner fase, alt de trenger å gjøre for å holde musklene vokser, er å bare se på en vekt.

I motsatt ende er langmodighet hardgainer letrozole syklus. På tross av å gjøre alt riktig, resultatene kommer svært sakte eller ikke i det hele tatt. De fleste av oss faller et sted i midten letrozole syklus.

600 testpersoner gi oss ledetråder letrozole syklus

The Heritage Family Study fokusert primært på letrozole 10mg
hjerte-tilpasninger som VO2max (maksimalt oksygenopptak under aerob trening), men konklusjonene gjelder letrozole 10mg
for løfte spillet også. En del av studien involverte over 600 testpersoner som gjennomgår baseline fitness testing før en 20-ukers stasjonær sykkel program. Resultatene av post-program fitness testing danne en normalfordelt, helt nydelig klokkekurve letrozole 10mg.

 • Gruppert i midten, letrozole dosering i nærheten av 70% av testpersonene opplevde VO2max forbedringer mellom 8 og 24%. Disse var normal-respondere.
 • Om 16% var lav-respondere letrozole dosering, med forbedringer mellom 0 og 8%.
 • En annen 13% eller så var høy-respondere, med 24-42% forbedring.
 • Kun 1% scoret en forbedring letrozole dosering større enn 42%. Disse var super-respondere.
 • Og så var det de resterende 2%, de fattige negative-respondere og non-respondere som faktisk opplevde enten trenings minsk eller ingen forbedring i det hele tatt fra 20-ukers program letrozole dosering.

Den fattigste av de negative-respondere så en 5% reduksjon i VO2max etter all treningen. Det beste hadde en forbedring letrozole dosering 56%. Den gjennomsnittlige responsen var en ganske imponerende 17%.

Forskere sammenlignet svarprosenter letrozole bivirkninger innenfor familier. Dataene tyder på en sterk genetisk komponent. Hvordan reagerer du på trening har mye mer å gjøre med ditt valg letrozole bivirkninger av foreldre enn det gjør med din første fitness nivåer, kjønn, alder eller rase.

The Heritage Study og andre har funnet lignende resultater for mange andre helse og fitness parametere. Igjen, er denne letrozole bivirkninger fordelingen av øvelsen svar relatert til hjerte- og tilpasninger, men hva med muskelstyrke og hypertrofi?

Den FAMuSS Study letrozole bivirkninger

Nesten 600 emner gikk baseline testing for maksimal frivillig kontraksjon (MVC), en rep max (1RM), og muskelstørrelse letrozole bivirkninger i sine biceps og triceps. Deretter fulgte en enkel (ikke-dominant) arm treningsprogram til 12 uker, slik at deres utrent dominerende arm til å tjene som kontroll letrozole bivirkninger.

De trente sine ikke-dominant arm to ganger i uken ved hjelp av grunnleggende isolasjon øvelser ofte brukes av Kjøp Letrozole nybegynnere som predikant krøller, konsentrasjon krøller, stående dumbbell curls, overhead triceps extensions, og triceps kickbacks, Kjøp Letrozole med ganske standard progressiv overbelastning sett / rep protokoller.

De samlede resultatene viste gjennomsnittlig Kjøp Letrozole, men sjetteplass, forbedringer i størrelse og styrke trent arm i de fleste deltakerne. Noen hadde fantastiske resultater; noen krøllet opp i hjørnet Kjøp Letrozole og gråt.

 • For MVC, utvalget av resultatene var fra en 32% tap av styrke etter 12 uker med trening (hjørne Crier) til en forbedring Kjøp Letrozole 149%. Det gjennomsnitt på nær en 20% forbedring.
 • Tilsvarende 1RM resultatene gikk fra ingen Kjøp Letrozole endring i det hele tatt til en utrolig 250% forbedring, i snitt ca 54%.
 • I form av muskelstørrelse, idet området var fra et 2% tap av størrelse til en forsterkning 59%, med omtrent et 19% Kjøp Letrozole gjennomsnittlig økning.

Responsratene fulgt samme normal klokkekurve distribusjon som Heritage Study. Det største antall deltakere letrozole resultater, normal-respondere, ble gruppert rundt midten med mellom 15 og 25% forbedringer i MVC og muskelstørrelse, og 40-60% forbedring i 1RM. Relativt få fag ble klassifisert som ikke- eller lav-respondere, og like letrozole resultater få var høy-respondere.

Hva disse studiene Tips oss letrozole resultater

Vi kan trygt trekke følgende konklusjoner:

 1. Vi har ikke alle reagerer letrozole for kvinner på samme måte til alle typer trening.
 2. De fleste av oss er gjennomsnitts respondere og vil få noen, men variert, resultater, mens relativt få letrozole for kvinner vil enten oppleve fantastiske resultater eller ingen i det hele tatt.
 3. Hardgainer – low-responder – faktisk eksisterer, men sannsynligvis i mye mindre antall enn vi tror, ​​et sted letrozole for kvinner mellom 10-20% av befolkningen avhengig av trenings markør som måles.
 4. Hvordan en person reagerer på trening har en stor genetisk komponent.
 5. Siden vi ikke alle reagerer på samme letrozole for kvinner måte på trening, bør vi ikke alle trener på samme måte.

Det er et problem i måten letrozole før og etter disse studiene er utført: fag er alle satt på samme cookie-cutter opplæringsprogrammer. Forskerne vet ikke prøve ut ulike treningsprotokoller med de samme forsøkspersonene for å se om de produserer forskjellige letrozole før og etter resultater. Er de ikke-respondere rett og slett ikke å svare på den type trening, eller har de ikke svare på noen form for trening letrozole før og etter?

Resultatene av trening realfag letrozole før og etter bare ikke fortelle oss mye om hvordan en person bør trene.

Hvordan vite hva som fungerer best for deg

Som vitenskapen får en dypere forståelse av det menneskelige genom, vi går mot en verden der enkle genetiske letrozole eneste syklus tester kan fortelle oss mye. Selv i dag, kan en enkel muskelbiopsi fortelle deg om dine raske rykk / slow twitch fiber proporsjoner letrozole eneste syklus, som kan gi deg en god idé om hvordan du skal svare på ulike typer trening.

Det er ikke urimelig å tro at det vil kanskje være mulig å foreskrive en individualisert treningsprogram letrozole eneste syklus for din unike genetiske profil. Vi er ikke der ennå, men vi trenger fortsatt personlige programmer fordi vi alle reagerer forskjellig.

Så hvordan kan du utvikle et personlig treningsprogram? Hvordan bør du trene? Etter nybegynner fasen letrozole eneste syklus, må du være en borger forsker med din egen kropp og treningsmetoder. Her er hvordan du gjør det:

1 – Sett klare mål

Enten målet ditt er å bygge styrke letrozole eneste syklus, mister fett, sette på størrelse, eller den altomfattende «ser bedre naken,» du trenger å vite nøyaktig hva det er du prøver å oppnå.

2 – Planlegg prosedyre letrozole eneste syklus

Velg et program som vil hjelpe deg å nå dine mål. T Nation tilbyr et vell av programmer som tilbyr variert volum Femara for salg, frekvens og intensitet. Hold deg til ditt valgte program i minst to måneder for å gi den en sjanse til å jobbe, eller for å være sikker på at den ikke gjør det.

3 – Spill dine data

Hold en detaljert treningslogg. Rekord sett, reps, poundage, kroppsvekt, midje størrelse, og lignende. Også Femara for salg holde styr på hvordan du føler deg før og etter trening, hvor synlig abs er, hvor tett skjorten føles, leddsmerter, søvnkvalitet, og alt som trengs for Femara for salg å finne ut hvor godt programmet fungerer.

4 – Analysere data og trekke konklusjoner

Hvor godt kan du flytte langs veien til å nå målet ditt? Visste du treffer nye PRS eller rep poster? Føler du deg Femara syklus større, sterkere, eller mer energisk? Er folk kommenterer dine Femara syklus skiftende kroppsbygning? Finne ut om det fungerer.

5 – Juster prosedyre

Avhengig av hvor godt programmet har produsert de resultatene du var ute etter, kan du bare trenger å gjøre noen små Femara dosering justeringer, eller du trenger å skrap det helt. Forsiktig, skjønt. Innføre forskjellige treningsvariabler en av gangen Femara dosering.

Hvis, for eksempel, du dramatisk øke din treningsfrekvens (si, huk fire dager i uken når du har alltid fast til en gang Femara dosering i uken) samtidig som du introdusere nye intensitetsteknikker (som mekaniske droppsett) eller redusere treningen volum per Femara bivirkninger trening, vil du ikke vite hvilken variabel er ansvarlig for endringene du observerer.

Når du fortsetter gjennom trening Femara bivirkninger karriere, følg denne vitenskapelig tilnærming. Ved systematisk å eksperimentere, vil du oppdage din egen unike treningsrespons profil. Du vil bli den fremste ekspert på … deg. Femara bivirkninger