De 6 mest overvurdert øvelser noensinne Femara dosering

1 – Den Barbell Bench Press

Gå videre og unfriend meg nå Femara dosering, vil jeg forstå. Se, vektstang benkpress er i orden. Det er ikke årsaken til 99% av alle skuldersmerter i treningssentre, men det er heller ikke den hellige gral av overkroppen (eller bryst) bevegelser Femara dosering.

Benkpress er populært fordi det er en av de tre powerlifts, og også fordi det er en eller annen måte utviklet seg Femara dosering til en ledende styrke standard. Det er imidlertid mye bedre bevegelser for sport-spesifikk styrke eller oppsiktsvekkende overkroppen Femara dosering muskulaturen.

Såvidt styrke standarder er bekymret, trenger du ikke å vite hvor mye noen benker å vite hvor sterk han er. Se Mike Femara dosering O’Hearn skråning benching 455 for flere sett med to eller Ronnie Coleman flatskjerm-dumbbell trykke et par 200-er for 12 reps. Har du virkelig trenger å vite hvor mye disse gutta kan flat barbell benk å rangere sine Femara dosering styrkenivåer?

Et bedre alternativ Femara bivirkninger

Jo bedre alternativ her er å ikke gi opp vektstang benk helt, men i stedet bruke den i rotasjon med andre store øvelser Femara bivirkninger som stigningen dumbbell presser, fall, ring push-ups, fotball-bar benker, og enda noen maskin arbeid nå og da Femara bivirkninger.

2 – Planker Femara bivirkninger

«Ingen har nok kjernestabilitet! Femara bivirkninger» Vent, egentlig? Hvordan vet du din kjerne er ikke stabil? Har du ofte finne deg selv uventet miste balansen og velter Femara bivirkninger?

Sammen med panikk om gluten forgiftning, GMO, og kunstige søtstoffer, er kjernen stabilitet bare ett eksempel på dagens «fitness alarmism.»

Hva bør vi faktisk bli skremt Femara bivirkninger om er «core ekspansjon.» Med andre ord, de fleste av oss trenger kjerne reduksjon, ikke kjerne stabilitet. Og hvis du er feit, er din primære oppgave å lage en energi underskudd slik at kroppen er tvunget til å benytte seg av sine lagrede fettreserver for energi. Dette betyr å spise mindre dritt og / eller beveger seg mer.

På den bevegelsen side av denne ligningen, må vi fokusere på aktiviteter som forbrenner masse kalorier, enten under og / eller etter selve aktiviteten. Nå følger godt med, fordi det er viktig Kjøp Femara: Hva forbrenner kalorier gjør arbeidet. Arbeid er definert som å flytte en masse over en bestemt distanse. Hver gang du øke vekten eller øke Kjøp Femara avstanden (range of motion) du har gjort mer arbeid, og derfor Kjøp Femara har brent flere kalorier.

Problemet med planker er at det Kjøp Femara er ingen utvalg av bevegelse. Ja, planker vondt, og ja, du brenner noen kalorier, men ikke mange. Så planker er høye kostnader (tid, smerte, personlig Kjøp Femara ydmykelse), men lav fordel. Og mens de kan øke core stabilitet, er kjernen trolig sterk nok likevel.

Et bedre alternativ Kjøp Femara

Rollouts er stor fordi de kan skaleres Femara resultater til alle nivåer av evne, og i motsetning til planker, de faktisk gir betydelig fordel i forhold til å få sterkere og brenne kalorier. Og Femara resultater rollouts er ikke bare en «ab» øvelse – de utgjør store krav til lats også. Dette betyr økt styrke og økt metabolske kostnader (dvs. fett tap).

3 – Burpees Femara resultater

Vi kan alle takke CrossFit for Femara resultater popular denne, selv om burpees har eksistert evig. Mens burpees brenne kalorier, og mens de kan gi litt av styrke og kardiovaskulære Femara resultater fordeler, det er sikkert mindre elendig måter å oppnå de samme fordelene.

Et annet problem med burpees er at Femara resultater de er psykologisk. De faller inn i kategorien «straffe» øvelser som push-ups, sit-ups, og «kjører runder.» Fysisk aktivitet bør ikke være Femara resultater en straff. Det bør være en belønning.

Et bedre alternativ Femara resultater

Ærlig, bedre alternativ til burpees er noe som faktisk fungerer. Ok, det er ingenting egentlig galt med bevegelsen. De bare får en overdreven mengde oppmerksomhet i forhold til sin verdi. Gjør dem for en og annen endring av tempo, eller hvis du tilfeldigvis finner Femara for kvinner dem morsomme. Bare ikke tillegge noen spesiell verdi for dem.

4 – Box Jumps Femara for kvinner

Om et år siden, alt i løpet av én Femara for kvinner uke, så jeg meldinger fra fire av mine Facebook-venner som hadde sprukket en akillessene mens du utfører boks hopp. Tilfeldighet? Kanskje, men det er nok til å fange din oppmerksomhet Femara for kvinner.

Risiko side, hopper boksen kan Femara for kvinner være morsomt og bevegelsen ikke får nok oppmerksomhet når det kommer til fitness. Med det sagt, boks hopp ikke gjøre mye fornuftig Femara for kvinner på flere fronter:

  • De trenger ikke måle sann hopping evne. Det er fordi din evne til å hoppe på høye bokser stoler mer på din evne Femara før og etter til å lande i et tilbaketrukket knebøy posisjon enn det gjør på ekte hopping makt. Det er mer en test av hoftefleksjon enn noe annet Femara før og etter.
  • Box hopper egentlig ikke gjør deg sterkere eller mer muskuløs. Så bortsett fra muligens imponere vennene dine eller Femara før og etter nyter tilfredsstillelsen som kommer med å legge en ny PR, hva er poenget?
  • Box hopp, som nevnt, en tendens til å være Femara før og etter høy risiko, ikke bare i form av Achilles brudd, men også faller og relaterte uhell Femara bare syklus.

Et bedre alternativ Femara bare syklus

Hvis du er ute etter å måle sann hopping evne, standard vertikale hopp, eller enda bedre, stående lengdehopp Femara bare syklus (som krever ingen spesiell utstyr og kan ikke bli lurt) er bedre barometre.

Hvis, derimot, du bare prøver å bli sterkere og slankere, hold deg til den velprøvde klassikere som knebøy, markløft, og ulike typer utfall. Disse alternativene er bedre egnet for utvikling av styrke og muskelvekst, og de er mye tryggere å starte opp letrozole for salg.

5 – Walking Lunges letrozole for salg

Lunges er en verdifull bevegelse letrozole for salg for nesten alle av oss, men Gående utfall er problematisk, spesielt for de andre gym medlemmer som trenger å seile «walking lungers» letrozole for salg når de prøver å gjøre sine egne treningsøkter.

Også når de fleste mennesker gjør denne bevegelsen, deres sinn begynner å drive. Du begynner å tenke på distanse letrozole for salg snarere enn godt utfall teknikk. Det er sjelden å se walking lunges gjort med god form. De nesten alltid ser ut som en varm rot letrozole for salg.

Et bedre alternativ letrozole syklus

Ok, kanskje hogging opp hele gym gulvet med lunges er ikke en stor avtale, men faktum er fortsatt at letrozole syklus fordelene ved walking lunges kan oppnås enten ved utfall på plass, gjør kne-vennlig reverse lunges, eller enda bedre, gjør Dr. Rusin fremtids omvendt utfall letrozole syklus.

Begynn i en nøytral posisjon med føttene ved siden av hverandre og deretter flytte inn i en videre utfall med høyre letrozole syklus ben. Deretter flytter rett inn i en omvendt utfall på den samme høyre ben. Den samme ben forblir dynamisk gjennom hele settet letrozole syklus. Deretter, når alle reps er fullført, bytter du til det andre benet.

Denne unike drill gir fordeler i både forover og bakover lunges i en øvelse, uten pissing av de andre gym medlemmer letrozole syklus i prosessen. Det er en ekte vinn-vinn!

6 – The Olympic Heiser

Den napp og ren og rykk er vakre å se på og utrolig tilfredsstillende å utføre når du kan gjøre dem godt. Men bortsett fra det moro faktor, er det vanskelig å rettferdiggjøre disse heisene hvis letrozole dosering målet er forbedret kroppssammensetning eller sportslige prestasjoner.

O-heiser bommer for formål kroppssammensetning for en rekke årsaker. Først, de krever en betydelig mengde letrozole dosering trening før du kan bruke nok belastning å forstyrre homeostase. For det andre, de krever spesialisert utstyr. For det tredje har de letrozole dosering forholdsvis lave tid under spenning og eksentrisk muskel handling.

Mens vektløfting bevegelser kan faktisk øke eksplosiv kraft og dynamisk bevegelighet for idrettslige prestasjoner letrozole dosering, gjenstår det uunngåelige faktum at det finnes bedre, sikrere, mer ressurseffektive måter å oppnå de samme målene letrozole dosering .

Et bedre alternativ letrozole bivirkninger

Enten dine mål bære bedre kropp komp eller forbedret idrettslige prestasjoner, er du bedre å utføre letrozole bivirkninger de klassiske stifter som knebøy, presser, rader, utfall, markløft, pull-ups, og så videre.

Dersom, på den annen side, finner du deg selv fascinert med de olympiske heiser og ønsker å ta dem på som en personlig letrozole bivirkninger utfordring, for all del, gjør det! De er en fantastisk morsomt, og det er konkurransemuligheter for folk i alle aldre og erfaring nivåer.