5 Nye måter å bygge styrke og øke Conditioning letrozole bivirkninger

Hva er en vinklet Barbell Press letrozole bivirkninger?

Du har sikkert sett vinklet barbell presser gjort med en Landmine-stil treningsapparatet, slik at folk flest letrozole bivirkninger kjenner dem generelt som «landmine presser

Men ikke bekymre deg, hvis du ikke har en bare å sette den ene enden av en vektstang innsiden av en gammel sko letrozole bivirkninger eller i en brettet opp håndkle som du plasserer i hjørnet. Dette vil spare både veggen og din bar.

Merk: Noen mennesker prøver å bruke en T-bar apparat for grunnleggende vinklet pressen. Imidlertid vil ikke alle letrozole bivirkninger T-bar maskinene kan du løfte den linjen som høy, pluss det kan være vanskelig. Du er bedre å bare plassere en bar i et hjørne letrozole bivirkninger.

Fordelene

Den vinklede vektstang trykk fortjener samme type fokus på detaljer som er gitt til knebøy, benk og markløft letrozole bivirkninger. Det har flere ting går for det:

 • Det er lett å lære.
 • Det har direkte overføring til stående push-styrke.
 • Det er en cross-body øvelse som letrozole bivirkninger også integrerer hofter og torso muskler.
 • Det er en skulder-vennlig pressing alternativ.
 • Den har flere effektive varianter letrozole bivirkninger for å endre opplærings stimulans basert på dine mål.

Som fyren som innførte begrepet «vinklet vektstangtrening», og produserte den aller første DVD på den i 2011 letrozole bivirkninger, kan du satse på baken at jeg er mer enn kvalifisert til å gi deg svart belte kurs på trening. La oss få til det.

Standard Form: Vinklet Barbell Press (Landmine) letrozole bivirkninger

Bruk disse generelle teknikk retningslinjer for å hjelpe deg å få mest mulig ut av hver rep:

 • Nederst på hver rep, holde armen letrozole bivirkninger ganske nær overkroppen og albuen rett bak sentrum av baren. Din underarmen skal en 90-graders vinkel med vektstang.
 • Ikke trykk baren mot midtlinjen av letrozole bivirkninger kroppen din; holde den i tråd med samme side skulder når du trykker den opp og ut. Jo nærmere du kommer til midtlinjen av kroppen din når du trykker med én arm, jo ​​nærmere du kommer til å miste kontrollen letrozole bivirkninger over baren.
 • Hold håndleddet rett gjennom denne øvelsen, med midten av vektstang på linje med midten av buen mellom tommel og pekefinger.
 • Hold overkroppen posisjon er sterk og stabil gjennom. Unngå å støtte frem mer enn et par grader. Lener seg for langt frem i bar slår denne øvelsen i en overhead trykk i stedet for å skape den letrozole bivirkninger unike vinklet trykke handling vi er ute etter.

De tre Stances

 1. Splitt-holdning med den motsatte side Kjøp Letrozole av benet pressing arm fremover.
 2. Split-holdning med samme side etappe av presserende arm fremover.
 3. Parallell holdning, lik din posisjon på Kjøp Letrozole toppen av en knebøy.

Hver holdning har sitt eget sett med fordeler og ulemper. Parallell holdning gir deg en bredere base for støtte Kjøp Letrozole (sideveis, i frontal plan) enn noen av de delte stillinger.

Men splittelsen holdning gir deg en lengre base av støtte (forfra og bakover, i sagittal plan) enn parallell holdning Kjøp Letrozole. I tillegg er split-holdning med motsatt side benet fremover er mer som en bokser kors slag, noe som innebærer mye bidrag fra motsatt side Kjøp Letrozole hofte. Kontrast med split-holdning med samme side benet fremover, som er som en bokser er jab som stoler mer på bidraget fra motsatt side Kjøp Letrozole hofte.

Splitt-holdning med motsatt side benet fremover kan du flytte de tyngste lastene. Dette er standard startposisjon Kjøp Letrozole når du først prøve det. Også, som du ser i følgende varianter, enkelte stillinger er bedre for visse variasjoner.

syv Variasjoner

1 – Superband Landmine Press letrozole resultater

Når du trykker på vektstang, letrozole resultater vektbelastningen faktisk blir lysere. Siden du får sterkere når du strekker armen (på grunn av å skape en kortere vektarm), er det fornuftig å legge et band for imøtekommende motstand: bandet skaper en stadig letrozole resultater større motstand utfordring som du stadig får en mekanisk fordel. Hvis du er i en split-holdning, så du vil feste båndet under fremre benet letrozole resultater.

Hvis du er i en parallell holdning, vil du feste båndet under samme side foten som armen du trykke med. Jada, i en parallell holdning kan du feste båndet under begge føttene, men å gjøre dette trekker baren mer mot midtlinjen av kroppen, noe som kan gjøre det vanskeligere å kontrollere.

coaching tips letrozole resultater

 • Hvis du trenger mer spenning fra bandet og ikke har tilgang til en tykkere band, vikle båndet en gang rundt anker letrozole resultater foten for å forkorte det.
 • Bortsett fra tilsetningen av den superband motstand, teknikken signaler er den samme som den standard vinklede letrozole resultater vektstang trykk (omtalt ovenfor).

Generelt sett og rep anbefalinger: 3-5 sett x 5-15 reps per side.

2 – Landmine Turn-Away Press letrozole letrozole for kvinner
resultater

I stedet for mot baren, snu deg bort  letrozole for kvinner
fra den. Hvis du holder vektstang i høyre hånd, vil du snur kroppen omtrent 45 grader til venstre for å utføre pressen. Denne variasjonen ikke bare endrer vinkelen eller trykk, men skaper også en mer lateral utfordring til hoftene og overkroppen for å opprettholde letrozole før og etter en sterk og stabil posisjon.

Set og rep anbefalinger: 2-3 sett x 8-15 reps per side letrozole før og etter.

3 – Landmine Push Press letrozole før og etter

Dette er en mer kraftorientert versjon letrozole før og etter av øvelsen, som utfyller overhead trykkpresse eller fungerer som en erstatning for de som ikke klarer å presse overhead på grunn av skade letrozole før og etter eller begrensninger.

coaching tips letrozole før og etter

 • Utfør den konsentriske (trykk del) så fort du kan.
 • Bruk både armen og bena sammen i en jevn og koordinert måte å presse.
 • Senk bar ned igjen med bevisst kontroll for å sette opp for neste rep.

Set og rep anbefalinger: 4-6 sett letrozole før og etter x 3-5 reps per side.

4 – Landmine Rotasjons Press letrozole før og etter

De to tidligere versjonene kreve du letrozole eneste syklus motstå torso rotasjon som du utfører pressen. I denne varianten lager du rotasjon på hoftene og overkroppen og kjøre baren letrozole eneste syklus over kroppen din i stedet for foran den.

coaching tips

 • Hvis vektstang er forankret nærmere letrozole eneste syklus din venstre skulder, holder baren ved å plassere din høyre hånd over venstre hånd.
 • Hvis du trykker på bar mot din venstre side, vil du høyre arm være din primære skyve armen. I dette tilfellet, på bunnen letrozole eneste syklus av hver rep, hold høyre albue nær kroppen din; ikke la det blusse ut. Når du trykker på, drei hofter og skuldre sammen i samme takt letrozole eneste syklus.
 • Avslutt hver rep med din bak hælen opp fra bakken og roteres mot baren.

Set og rep anbefalinger: 3-4 sett x 6-10 reps per side.

5 – Landmine Rotasjons Single-Arm Push Press Femara for salg

Dette er en mer kraft rettet versjon av rotasjonspresse ovenfor, fordi det innebærer en mer eksplosiv Femara for salg konsentrisk delen som også integrerer bena. Legg merke til at både den vinklede vektstang rotasjonspresse og rotasjonstrykkpressen kan gjøres ved hjelp av en eller to armer. Når det er sagt, ved hjelp av en Femara for salg enkelt-arm lar deg lage en litt mer rotasjon når du legger opp til å starte hver rep.

coaching tips Femara for salg

 • Begynn hver rep med vekten flyttet litt til bakre beinet, den ene på samme side som hånd under vektstang. Som Femara for salg du utfører hver rep, bør vekten din skifte til forfoten og du bør Femara syklus
  fullføre hver rep med din bak hælen opp fra bakken og roteres mot baren.
 • Nederst på hver repetisjon, holde barbell tett inntil kroppen med albuen rett under håndleddet.
 • Det er greit å bruke den ledige hånden til å bidra Femara syklus
  til å senke barbell og for å holde det på plass i begynnelsen av hver rep.

Set og rep anbefalinger: 4-6 sett x 3-5 reps per side.