4 Muskel-Building Myter: tilbakevist! Kjøp Letrozole

1 – Hver pund av muskel Kjøp Letrozole du legger brenner 50 ekstra kalorier om dagen.

Mange av oss pleide å tro dette, men vitenskapen forteller oss noe annerledes nå. Det er sikkert sant at muskler er Kjøp Letrozole metabolsk aktive vev. Når du bygger det, ikke mengden kalorier du forbrenner ved hvile gå opp. Men forskning viser at du vil forbrenne mer Kjøp Letrozole som 6-10 ekstra kalorier per dag for hvert pund av muskler du får – betydelig mindre enn 50.

Den gode nyheten? Forskning viser at jo mer muskelmasse du har, jo flere kalorier vil du brenne fra en intens trening Kjøp Letrozole.

2 – Du kan ikke miste fett og bygge Kjøp Letrozole muskler samtidig.

Du absolutt kan miste fett samtidig få muskel. Forskning har vist dette i ulike populasjoner, som:

  • Overvektige, stillesittende letrozole resultater voksne menn
  • Eldre menn og kvinner
  • Fysisk aktive friske menn letrozole resultater, og 
  • Unge kvinner letrozole resultater

Fra et ernæringsmessig perspektiv letrozole resultater, selv om en kalori underskudd er nødvendig for å miste fett, en kalori overskudd er ikke nødvendigvis behov for å bygge muskler. Dette er fordi lagret fett er lagret energi. Så, de lagrede fettkalorier er  letrozole resultater tilgjengelig for kroppen å bruke som drivstoff for muskel-building prosess letrozole resultater.

Men vent, får denne delen letrozole for kvinner rett: Kroppen din kan ikke gjøre fett om til muskler eller vice versa. Fett er fett og muskel er muskel. Men, hvis du er overvektig, kan kroppen bruke letrozole for kvinner lagret energi (fett) til å faktisk drivstoff muskel-building prosess når som drivstoff ikke kommer fra ekstra matinntak letrozole for kvinner.

Vitenskapen, nevnt ovenfor, forteller oss at jo mer fett og mindre muskler du har, jo større evne til å få muskler letrozole for kvinner og miste fett samtidig. Dette betyr ikke at du bør gå får fett. Det betyr bare at biologien fungerer i din favør når du ønsker å pakke mer muskler på letrozole for kvinner, men har litt fett å miste.

3 – Steady state cardio vil gjøre at du mister gevinster, bro!

Som HIIT har vokst i popularitet, har det vært letrozole før og etter en nedgang i populariteten av standard 30-minutters anfall av steady-state aerobic trening (lav til middels intensitet trening letrozole før og etter på en tredemølle, elliptiske, eller sykkel). Men hvis du bare starte eller starte et treningsprogram, som begynner med HIIT kan letrozole før og etter øke dine sjanser for skader.

Det er faktisk ikke en dårlig idé letrozole før og etter å starte med lav intensitet aerobic trening til du kan kjøre eller bruke elliptiske eller sykkel for ca 30 sammenhengende minutter letrozole eneste syklus med moderat intensitet for å øke kondisjonen din. Dette gir deg et bedre grunnlag for å bruke høy intensitet condition metoder letrozole eneste syklus.

Noen sier steady-state cardio letrozole eneste syklus forstyrrer muskel gevinster. Men forskning viser at i tidligere utrente menn, og legger til lav effekt aerobic trening (som sykling) ikke sette på spill gevinster i styrke eller muskelstørrelse. Faktisk kan det til og med øke muskel gevinster letrozole eneste syklus.

Andre bevis viser at aerob trening øker muskelstørrelse og aerob kapasitet. Disse forbedringene er lik mellom yngre og eldre menn Femara for salg. Det er sannsynlig at disse resultatene også gjelder for kvinner fordi aerob trening akutt og kronisk endrer protein metabolisme Femara for salg og induserer skjelettlidelser muskel hypertrofi. Ironisk nok, kan det også fungere som en effektiv mottiltak for både kvinner og menn utsatt for muskel tap Femara for salg .

Men holde disse Femara syklus studie resultatene i perspektiv fordi de involverer utrente personer. Så, hva konsekvenser har steady-state cardio ha på utdannede individer Femara syklus?

Vel, se på hva kroppsbyggere Femara syklus har gjort i år som de kommer nærmere scenen. Kroppsbyggere gjøre steady-state cardio mens prepping for sine viser og er i stand til å opprettholde imponerende mengder muskelmasse. Dette kan ikke bare bli injisert opp til Femara syklus påvirkning av narkotika fordi det er nok av naturlige kroppsbyggere som gjør dette også Femara syklus.

Det er urealistisk å tro Femara dosering at du gjør en rimelig mengde steady-state cardio vil automatisk føre til at du mister hardt opptjente muskler, spesielt hvis du vektlegge styrketrening Femara dosering.

For middels eller avansert løfteren som  Femara dosering allerede har et solid treningsbase, gjør høy intensitet intervall-stil trening (HIIT) hver trening er unødvendig. For mye kan være vanskelig på kroppen. Gjør for mye i en gitt uke kan holde deg fra å utvinne tilstrekkelig mellom Femara dosering treningsøktene. En god metode å bruke på restitusjonsdager er lett å moderat cardio Femara dosering.

4 – Den ideelle rep range for muskelvekst er 8-12 reps Femara bivirkninger.

Du har kanskje hørt mekanisk spenning, muskelskader, og metabolsk stress (14) er de tre mekanismer for Femara bivirkninger muskelvekst. Men uten mekanisk spenning – spenning utøves på musklene fra bevegelse og ytre belastninger for å redusere, produserer, Femara bivirkninger eller kontroll kraft – du trenger ikke opprette muskelskade eller metabolsk stress Femara bivirkninger.

Så, er mekanisk spenning egentlig Kjøp Femara drivkraften i muskelvekst og muskelskader og metabolsk stress er bare de fysiologiske resultatene av det. Dette er grunnen til at løfte en lettere vekt på (eller nær) feil frembringer gevinst i muskelstørrelse lik den som  Kjøp Femara er produsert ved å løfte en tung vekt til svikt (15).

Med andre ord, kan mekanisk spenning lages enten ved å løfte tung last for færre reps eller ved å løfte middels belastning for flere reps. Så kan enten lage en stimulans for muskelvekst . For Kjøp Femara ikke å nevne, regelmessig varierende sett og reps er et effektivt middel for å bedre muskelstyrke og størrelse .

Fra et praktisk perspektiv, bevisene på sett og Kjøp Femara reps forteller oss at det er ingen spesifikk representant utvalg for å maksimere muskel størrelse, og den smarteste tilnærming er å bruke både tung belastning, lav-volum arbeid med lettere belastning, høyere volum Kjøp Femara arbeid i en bølgende mote.